Meny Lukk

Hvorfor er indisk mat noe av de beste festmatene?

Hvorfor er indisk mat noe av de beste festmatene?

Hvis det er en ting indere gjør best, så er det å arrangere en fest. Fra bursdager til bryllup, alle sosiale anledninger i en indisk husholdning har sitt eget sett med mat og tradisjoner. Det som er felles på alle disse samlingene er maten og mye av det!

Hvis du noen gang har deltatt på et indisk bryllup, da vil du vite hvor mye fokus indere legger på mat og drikke. Mens Indisk Catering tar seg av det meste, kan du også hjelpe vennen din ved å ta med snacks eller drikke som et tegn på støtte. Så hva slags festmat er perfekt for indiske sosial arrangementer?

Indisk mat er laget for fest

  • Brød Pakora: Brød Pakora er en annen veldig lett å lage indisk forrett. Den er laget med brødskiver dyppet i grammelrøre og frityrstekt i olje. Du kan velge å servere den ren eller ha den med et utvalg av chutney.

  • Brød Bhaji: Brød Bhaji er nok en enkel snack å lage. Det er en populær gatemat som vanligvis serveres med potetfyll. Den kan serveres som forrett eller snacks og passer veldig godt til en kopp te. Det beste med denne retten er at den er superrask å tilberede og kan lages på forhånd.

  • Brød Chaat: Brød Chaat er en deilig indisk gatematsnacks som lages ved å toppe en brødskive med potet, krydret yoghurtsaus, chaat masala og en skvis lime. Det er også et godt valg for en fest og lages på forhånd.

Holde seg organisert

Mens indisk mat er deilig, kan det være en utfordring å arrangere en stor fest hvor menyen primært er indiske retter. Du kan redusere stress ved å planlegge menyen din og lage en liste over ting du kan kjøpe eller forberede.

Skal du arrangere en stor fest eller invitere masse folk, da kan det være lurt å leie inn et cateringfirma. Dette vil frigjøre deg til å nyte festen. Klar til å være vert for din neste samling med indisk tema? Sørg for at du har disse seks indiske festmatene på menyen!

Hold deg helsebevisst

Indisk mat er flott for enhver fest, men det kan være lurt å være helsebevisst når du serverer den. Dette kan være en utfordring når du skal servere tradisjonelle indiske retter som er sterkt fokusert på kjøtt. Du kan løse dette problemet ved å tilby vegetariske alternativer. Dette vil tillate gjestene å nyte de deilige smakene av indisk mat uten å måtte bekymre seg for helsen.

En annen idé er å servere indiske drinker som er sunnere enn alkohol. Du kan også prøve å redusere mengden olje og sukker som brukes i rettene dine. Disse tipsene kan hjelpe deg å holde deg helsebevisst mens du fortsatt serverer deilig indisk mat på festen.

Hold deg økologisk

Økologisk indisk mat blir stadig mer populær ettersom folk blir mer helsebevisste. Det er flere gode grunner til at du bør velge økologisk indisk mat til din neste fest. Sammen med indiske retter kan du også prøve Pakistansk Selskapsmat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *