Meny Lukk

Indisk Sandvika

Indisk Sandvika

Indisk Sandvika

I hjertet av Sandvika kan du oppleve en fargerik smaksreise til India på vår elskede indiske restaurant, Zouq. Fra det øyeblikket du trer inn gjennom døren, vil du bli møtt av en herlig duft av eksotiske krydder og levende farger som skaper en autentisk atmosfære.

Vår meny er en feiring av mangfoldet i indisk matlaging, og vi tilbyr et bredt utvalg av retter som appellerer til enhver gane. For de som liker det sterkt og krydret, tilbyr vi karriretter, som tikka masala eller karahi. Disse rettene er kjent for å kombinere saftig kjøtt med intense krydder, og de vil garantert gi deg en smakseksplosjon.

For de som foretrekker noe mildere, er våre tandori-retter et ideelt valg. Våre kokker er mestere i kunsten å grille, og retter som kylling tikka eller paneer vil glede deg med sitt saftige kjøtt eller deilige vegetariske alternativer.

Hvis du er vegetarianer, trenger du ikke bekymre deg. Vår restaurant tilbyr et bredt utvalg av vegetariske retter som grønnsaks biryani og palak paneer. Disse rettene er laget med ferske grønnsaker og krydret til perfeksjon for å tilfredsstille selv den mest kresne vegetarianers smaksløker.

For å avslutte måltidet ditt på en søt note, anbefaler vi sterkt våre desserter, spesielt den klassiske indiske gulab jamun eller kheer. Disse søte godbitene vil avslutte måltidet ditt på en minneverdig måte.

Uansett om du er en erfaren fan av indisk mat eller utforsker smakene for første gang, vil vårt dedikerte personale ønske deg velkommen med åpne armer og hjelpe deg med å velge retter som passer perfekt til dine smakspreferanser.

Ta med vennene dine, familien eller kollegaene dine, og la oss ta deg med på en kulinarisk reise til India rett her i Sandvika. Vi ser frem til å servere deg deilig mat og skape uforglemmelige matopplevelser. Velkommen hos oss!

Indisk Sandvika

Zouq Sandvika